Najbolji Luksuzni Hoteli u Crnoj Gori

Updated: 2022-02-22 17:52:01

Photo 0 Najbolji Luksuzni HoteliCrna Gora je ekološka država kojoj ne manjka prelijepih hotela. Sa velikim brojem sunčanih dana tokom godine, predivnih plaža i opuštenog načina života, nije teško primjetiti razloge zašto je Crna Gora jedna od omiljenih destinacija u 2021. godini. Ova mala država, na obali Jadrana, ima veliku ponudu za svoje posjetioce. Stoga, ova destinacija bi definitivno trebala biti na vašoj ovogodisnjoj listi planiranih putovanja. Ako ste trenutno u potražnji smještaja u dobrim hotelima i rezortima, predstavljamo vam najbolje luksuzne oaze u Crnoj Gori.

Photo 1 Najbolji Luksuzni Hoteli

 

Aman Sveti Stefan - Luksuzni Rezort

Aman se nalazi na ostrvcetu Sveti Stefan i smatra se za najekskluzivniji smještaj u Crnoj Gori. Nije iznaneđenje da je Aman rezort rezervisan mjesecima unaprijed. Ukoliko želite da odsjednete u ovom hotelu, planirajte vaše putovanje mjesecima unaprijed. Pored idilične lokacije na kojem se nalazi, rezort je stekao veliku popularnost zahvaljujući unikatnom pristupu dizajna enterijera, miksa impresivnih slika, komfortu i raškosu u svakom uglu.

Photo 2 Najbolji Luksuzni Hoteli

 

Kompleks se sastoji od dva dijela. Jedan je od restauriranih kamenih kućica sa pogledom na beskonačno otvoreno more i bazenima, a drugi dio je vila Miločer, sa luksuznim apartmanima koji imaju nevjerovatan pogled na privatnu pješčanu plažu ili tvrđavu, okruženu bujnom mediteranskom vegetacijom. Gosti, u glavnom, ne napuštaju ovaj mali raj, osim kada učistvuju u nekoj od hotelskih tura, kao što su tura helikopterom ili tura lokalne vinarije Radević.

Photo 3 Najbolji Luksuzni Hoteli

 

Regent Portomontenegro

Hotel Regent se nalazi na samoj obali mora, u luksuznoj marini. Sa gradnjom inspirisanom dijela Venecijanskih renesansnih majstora i italijanskom rivijerom, ovaj hotel pruža kraljevski ugodjaj. Odlikuje se predivnim pogledom na lijepu Boku i crnogorske planine sa najboljom uslugom u svakom pogledu - od gurmanske kuhinje i relaksirajućih spa-tretmana, do zanimljivih aktivnosti van hotela, kao što je jedrenje.

Photo 4 Najbolji Luksuzni Hoteli

 

Hotel ima dva dijela. Jedan je Venecija krilo sa 87 jednokrevetnih do trokrevenih soba, apartmanai penthousa u dekoru kombinacije klasične sofisticiranosti sa elegantnom nautičkom temom. Podsjeća na privatnu kabinu luksuznih brodova i jahti. Detalji u kombinaciji sa unapredjenom tehnologijom nudi gostima najbolji luksuz i komfort.

Photo 5 Najbolji Luksuzni Hoteli

 


Regent bazenski klub ima 88 jednokrevetnih do trokrevetnih soba, apartmana i penhouse odaje, koje su simfonija elegancije i relaksirajuće atmosfere. Zemljani tonivi bež, pruća i kontrast zelene trave, u harmoniji sa raskošnim namještajem u bogatim tamnim tonovima, kreiraju mirnu, opuštajuću oazu. Inspirisan italijanskom rivijerom, dnevni prostor nudi moderan komfor sa otmenim detaljima. Svaki smještaj je opremljen savremenim aparatima posljednje tehnike, a većina soba ima zelene terase koje se harmonično uklopaju i iziskuju osjećaj luksuznog mediteranskog utočišta.

Photo 6 Najbolji Luksuzni Hoteli

 

Lazure Marina i Hotel

Ovaj izvrsno dizajnirani butik hotel, ozžvio je istorijsku zgradu Lazareta iz 18. vijeka, izgrađenu pod Venecijanskom vlašću. Ova unikatna građevina je pažljivo renovirana uz kombinaciju modernih, rustičnih i luksuznih apartmana. Izvršna visoka usluga ovog mjesta, inspirisana crnogorskim vrijednostima privlači kako lojalne lokalce tako i posjetioce širom svijeta.

Photo 7 Najbolji Luksuzni Hoteli

 
Možete očekivati izuzetno personalizovanu uslugu, a hotel na svakom koraku vibrira prošlošću u kombinaciji sa opuštenom atmosferom San Tropeza.

Pozicionirana na samom ulazu u Bokokotorski zaliv, jednom od najvećih fjordova Evrope, kao dodatak prelijepom hotelu od 5 zvjezdica na samoj obali mora, Lazure marina je savršeno ušukana i pozicionirana baza za 156 jahti, brodova i jedrilica do 30m.

Photo 8 Najbolji Luksuzni Hoteli

 

Chedi Luštica Bay

Smješten u zelenilu poluostrva Luštice i okružen plavetnilom otvorenog Jadranskog mora, Hotel Chedi Luštica Bay reflektuje autentičan duh Mediterana. Otkrijte najskrivenija mjesta u Crnoj Gori privatnim vožnjama limuzimom, uživajte u svježim ukusima kreativne kuhinje lokalnih specijaliteta, ili razmjenjujući informacije o aktuelnostima u golfu, koji će uskoro po prvi put u Crnoj Gori biti u skolpu hotela kao dio turističke ponude.

Photo 9 Najbolji Luksuzni Hoteli

 

Ako ste posvećeni održivosti i očuvanju životne sredine, hotel Chedi je izgrađen po najnovijim energetski efikasnim standardima te boravak u njemu pruža drugu dimenziju usluge. Zeleni krovovi na hotelskim zgradama i dizajn hotela potpuno se utapa u pejzaž. Hotel je posvećen praćenju najsavremenijih trendova u održivosti sredine, i opremljen je punjačima za električna vozila, uključujući opremu i punjače za vozila Tesla.

 


Hotels