Change language
Crna Gora > Herceg Novi > Foto i video zapis objekata iz vazduha

Foto i video zapis objekata iz vazduha

1-3.jpg
 
 
Brace Grakallica 585340 Herceg Novi
Ukoliko se bavite turizmom ili prodajom nekretnina, već vam je poznata činjenica da dvije istovjetne ponude mogu postići potpuno različite rezultate na tržištu, a da je tajna uspjeha - kvalitetna propaganda. A jedna od osnovnih stavki kvalitetne propagande postali su video i foto zapisi turističke ponude - iz vazduha. Dakle, kvalitetno snimljeni hoteli i drugi turistički objekti, plaže, restorani ... ali i znamenitosti iz vašeg okruženja - garantovano će vam privući preko potrebnu klijentelu.
Nova kategorija naših klijenata su kompanije koje se bave gradnjom, uređenjem prostora, infrastrukturnim objektima. Shvativši značaj redovnog i kvalitetnog praćenja i dokumentovanja izvršenih radova, uvrstili su snimanje iz vazduha u svoje redovne aktivnosti.
Samo za one koji žele nešto novo i neobično: snimanje događaja iz vazduha! Zamislite izlazak mladenaca iz crkve snimljen iz nove perspektive! Sve vrste promocija, sportskih i kulturnih dešavanja biće mnogo efektnije zabilježene ukoliko su upotpunjeni aero snimcima.
Ne zaboravimo i producentske kuće kojima u snimanju dokumentarnog, informativnog, zabavnog ili propagandnog sadržaja veliku kreativnu slobodu omogućava upravo prelazak iz dvodimenzionalnog u trodimenzionalni prostor!
Snimanje iz vazduha je vrlo kompleksna aktivnost, koja traje mnogo više od trajanja samog leta. Krajnji rezultat snimanja može biti "goli" snimak i neobrađene fotografije, ali je klijentima uglavnom potreban kompletno završen video spot, spreman za emitovanje na TV ili postavljanje na svoj sajt ili YouTube. Zato se ukupna cijena obračunava na osnovu utrošenog vremena ekipe na snimanju, količine i obrade snimljenog materijala, te transportnih troškova.
Cijena snimanja iz vazduha ne može biti u rangu cijene snimanja foto i video materijala sa zemlje, iz jednostavnog razloga - investicija u opremu je drastično veća, a rizici po opremu tokom snimanja su znatni. Ipak, snimanje pomoću oktokoptera sa daljinskim upravljanjem je drastično snizilo cijene aero snimaka, te je ovo snimanje postalo dostupno svakoj ozbiljnoj kompaniji.
Preporučujemo vam da nam se javite, i izložite nam detaljno svoje zahtjeve, a mi ćemo Vam u kratkom roku poslati ponudu sa tačnom specifikacijom troškova i rokova za realizaciju.

StudioV

Mobile: 0038268726170
If you call please mention Montenegro.com so that the owner knows which ad you are referring to.
First name:
Last name:
E-mail:
Ukucajte vašu E-mail adresu ponovo:
Contact Number:
Email poruka:
  • 1 3 foto i video zapis objekata iz vazduha, Herceg Novi
  • 2 2 foto i video zapis objekata iz vazduha, Herceg Novi
  • 3 2 foto i video zapis objekata iz vazduha, Herceg Novi