Change language
Crna Gora > Podgorica > Rasadnik EKOPLANT

Rasadnik EKOPLANT

Picture 057.jpg
 
 
Podgorica

Rasadnik „EKOPLANT“ iz Podgorice  osnovan je 1991 godine i već punih 15 godina  se uspješno  bavi  kako rasadničkom  proizvodnjom  sadnica voća i ukrasnog bilja tako i projektovanjem  i inženjeringom u hortikulturi. Proizvodnja se obavlja  na 5.500 m2 i na preko 60.000m2 otvorenog polja u rasadnicima u Podgorici, Ulcinju i Lijevoj Rijeci. U proizvodnji se trenutno nalazi preko 300.000 komada različitih biljnih vrsta.           Projektovanje i inženjering u hortikulturi podrazumjeva kompletnu uslugu hortikulturnog uređenja  od idejnog  projekta, preko zemljanih radova, sadnje biljnog materijala, postavljanje sistema za navodnjavanje, podizanje travnjaka, sijanjem i postavljanjem  busena do održavanja  uređenih terena. S obzirom da smo za ovih 15 godina  odradili niz veoma značajnih  projekata, stojimo Vam na raspolaganju i želimo Vam ponuditi svoje usluge tj.  dati ponudu za hortikulturno uređenje prostora poslovnih i privatnih objekata. Od dugačkog niza odrađenih projekata i hortikulturnog uređenja  izdvajamo samo neke:

-         Hotel „BIANCA“ u Kolašinu

-         Hotel „MONTENEGRO/1 “ Bečići 

-         Hotel „PETROHOTEL“ u  Petrovcu

-         zgrade Skupštine, Predsjednika i  Vlade Republike Crne Gore

-         USA konzulat u Podgorici

-         Stambeno – poslovni kompleks „VEKTRA“ u Podgorici

Već duži niz godina ostvarujemo vrlo uspješnu poslovnu saradnju sa renomiranim rasadnicima  iz Italije,  Holandije i Belgije  što znači da smo  u mogućnosti da ispunimo sve Vaše želje izahtjeve kako u smislu  projektovanja tako i nabavke  željenog ili projektovanog biljnog materijala. Pošto sve ove godine zauzimamo lidersko mjesto u pomenutim djelatnostima u Crnoj Gori, već duži niz godina  osvajamo  i zaslužena priznanja  - brojne zlatne medalje  i pehare na Međunarodnim  sajmovima  hortikulture i hrane i pića  u Novom Sadu, kako za proizvodnju sadnog materijala tako i za hortikulturno uređenje - kreativno  izražavanje  u hortikulturi  prvenstveno mediteranskih vrtova.

  
Rasadnik „EKOPLANT“ raspolaže osposobljenim stručnim kadrom , inženjerima adekvatne struke, stručno osposobljenim radicima za obavljanje ovih vrsta  djelatnosti kao i administrativnom službom . Takođe, tu je i sva raspoloživa mehanizacija neophodna za obavljanje svih djelatnosti ove vrste  od prevoznih sredstava (putničkih i teretnih ) , motokultivatora, kosačica,  trimera, sijačica, šega i dr.
U nadi da ćemo ostvariti poslovnu saradnju i naći zajednički interes u tome, srdačno Vas pozdravljamo.

EKOPLANT

Mobile: 38267515033  

EKOPLANT

 

Partizanski put 37 (naselje Tolosi)

Podgorica

Crna Gora

 

Tel/fax: + 382 20 281-010

               + 382 20 281-011

If you call please mention Montenegro.com so that the owner knows which ad you are referring to.
First name:
Last name:
E-mail:
Ukucajte vašu E-mail adresu ponovo:
Contact Number:
Email poruka:
 • picture 057 rasadnik ekoplant, Podgorica
 • dsc00991 rasadnik ekoplant, Podgorica
 • dsc01004 rasadnik ekoplant, Podgorica
 • dsc01005 rasadnik ekoplant, Podgorica
 • dsc09949 rasadnik ekoplant, Podgorica
 • ekoplant
 • prskalice2
 • prskalice4
 • prskalice5
 • agave variegata
 • cycas_revoluta